Stail kasut Viandny

Walaupun tapak kaki kasut tentu membantu banyak orang mengatasi sakit kaki, itu bukan satu-satunya sebab untuk memakainya.

Melalui penyesuaian semula penempatan kaki, tapak kaki kasut telah ditunjukkan untuk membantu sakit dan kerengsaan di lutut, pinggul dan bahagian bawah. Oleh itu, apabila anda mengalami ketidakselesaan dengan salah satu soket tulang, pastikan kaki anda bukan penyebab sebenar!

Stail kasut Viandny

Stok Viandny dibangunkan untuk menyerap kejutan secara berkesan dan membantu mengurangkan tekanan yang berlebihan yang dikenakan pada kaki anda untuk jangka masa yang lama. Bentuk gel fleksibel untuk membentuk kaki anda untuk memberikan anda berjalan lembut di kasut anda.

Tujuan utama

Dibina untuk perlindungan lutut / pinggul / belakang, kerja, berlari, bola keranjang, sukan ketahanan, skateboarding, kecergasan, berjalan kaki, reka bentuk Viandny didasarkan pada biomekanik. Ia membantu menyelaraskan kaki, lutut, pinggul dan belakang supaya kaki dan semua bahagian lain dapat beroperasi dengan lebih cekap semasa melakukan aktiviti harian.

Keselesaan tahan lama

Insole ini membantu memberikan keselesaan yang kekal untuk kaki anda. Mereka membantu melegakan ketidakselesaan dan memberi sokongan lengkungan yang lebih baik. Mereka membantu meningkatkan penjajaran kaki dan menyediakan asas yang baik dan sesuai untuk kaki anda.

Besar untuk kegunaan harian

Anda boleh dengan mudah memakai insoles ini setiap hari dan menambah keselesaan di setiap sepasang kasut. Mereka hebat untuk aktiviti yang berbeza seperti berjalan, berlari, semasa aktiviti lain atau ketika hanya berdiri.

Testimoni:

Mark Dowdy
Saya suka insoles ini. Saya memakainya sehari-hari di tempat kerja dan mereka benar-benar membantu mengurangkan ketidakselesaan.

R. Dougherty
Ini bagus jika anda memerlukan lebih banyak kusyen dan berasa seperti anda kurang selesa di sepasang kasut anda.

J. Kelly
Penambahan yang hebat kepada mana-mana kasut kerana mereka benar-benar kusam dan memberikan keselesaan yang besar.

PESAN SEKARANG